(Extra)-zorg kindje

1/3
'Different is beautiful' 

(Extra)-Zorgenkindje

 

Hoe blijf je sterk en vitaal ondanks dat je leven met een kindje heel anders verloopt dan je had gedacht?

Hoe doen al die andere vrouwen dat, met een kindje dat extra zorg en aandacht nodig heeft?

Bij de meeste vrouwen is het zo, dat een half jaar tot een jaar na de geboorte van je kindje, je leven weer (redelijk) op orde is. Er zijn echter situaties waarin het anders loopt dan je had verwacht. Dit kan van invloed zijn op je leven van nu maar heeft vaak ook gevolgen voor de jaren erna.

– je hebt een kindje gekregen dat niet gezond is en extra zorg nodig heeft.

– je hebt al (een) kind(eren) dat/die extra zorg nodig hebben

– je hebt een kindje gekregen dat is overleden

Dit zijn allemaal situaties die veel energie vergen en waarin je jezelf vaak wegcijfert voor je kind/gezin. Een volkomen logische keuze maar dit moet niet ten koste gaan van jou!

 

Bij veel vrouwen blijkt op enig moment – in de jaren na de start van een gezin- dat de boog te lang gespannen heeft gestaan en ze krijgen lichamelijke en/of emotionele klachten. Het is belangrijk hier naar te luisteren en er iets mee te doen. Als je dit te lang negeert en doorgaat met je leven op dezelfde manier, zullen de klachten waarschijnlijk alleen maar verergeren. Jill gaat je hierin begeleiden, zodat je goed in je vel komt te zitten, het gebeurde een plekje kan geven en meer energie hebt. Dit is in eerste plaats voor jezelf goed en daarnaast dus ook voor de rest van je gezin.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jou? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@zwangerschapscoaching.com