Na de bevalling

1/3
'Een hopeloos moment maakt je heus geen hopeloze moeder'

Na de bevalling

Je bent alleen maar aan het zorgen?

Gevoel van: wat heb ik nou vandaag gedaan

Geen tijd meer voor jezelf?

Je hebt angstige of sombere gevoelens en gedachten?

Je wordt ineens geconfronteerd met oud zeer?

Jullie relatie staat enigszins onder druk?

Het veelbesproken eerste jaar is vaak een turbulent jaar. Je bent zwanger geweest en inmiddels ook bevallen. Je bent moeder/ouders geworden. Het is geweldig om je kindje eindelijk in je armen te hebben, ervan te genieten, het liefde te geven!

De eerste maanden kunnen echter ook behoorlijk vermoeiend zijn omdat je nachten onderbroken zijn, je een nieuwe fase in je leven ingaat met diverse veranderingen en je nog herstellende bent van de afgelopen periode.

De ontzwangering begint en duurt een maand of negen; je lichaam herstelt zich weer van de periode van zwanger zijn. Als je borstvoeding geeft speelt je lichaam hier prachtig op in maar vergt dat vaak ook weer extra energie van je. Daarnaast gebeurt er hormonaal nog het een en ander waardoor je wat labiel kunt zijn.

Als dit je bekend voor komt en je hebt er last van, is het wellicht zinvol om hier aandacht aan te schenken [lees: aandacht aan jezelf te schenken!]. Ik ondersteun je hierbij. Ik help je overzicht te krijgen, alles in perspectief te zien en gevoelens te onderzoeken. Hierdoor zet je jezelf weer in je kracht en kun je de regie van je eigen leven weer oppakken.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jou? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@zwangerschapscoaching.com