Wat er in je lijf gebeurt als je stopt met de pil

Iedereen is best goed op de hoogte van wat er met je lichaam gebeurt als je start met de anticonceptie pil; je bent goed beschermd tegen een ongewenste zwangerschap, menstruatieklachten kunnen behoorlijk verminderen, en waarschijnlijk kom je één of twee kilootjes aan. Maar veel minder vrouwen weten wat er gebeurt als je stopt met de anticonceptie pil. In deze blog op de site van Kraamzorg de Waarden kun je dat lezen.

#depil #deanticonceptiepil #stoppenmetdepil #lichamelijkeklachtenbijdepil #depilenhormonen #depiltegenmenstruatieklachten

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square