Personal Coaching tijdens de zwangerschap

1/3
'Hoezo, roze wolk?'

Coaching rondom de zwangerschap

 

Een zwangerschap luidt een nieuwe fase in je leven in; je wordt (opnieuw) moeder.  Dit brengt onherroepelijk veranderingen met zich mee, lichamelijk en emotioneel.

In Nederland wordt veel positieve aandacht geschonken aan een zwangerschap. Maar wat, als je deze tijd helemaal niet zo positief ervaart?

  • Je zwangerschap verloopt niet zoals verwacht.

  • Je wordt (ineens) geconfronteerd met gevoelens van angst, stress of paniek.

  • Sombere, depressieve of angstige gevoelens tijdens de zwangerschap of na de bevalling

  • Ook tijdens je zwangerschap kun je in aanraking komen met moeilijke situaties zoals ernstige ziekten of het overlijden van een naaste.

  • juist tijdens een zwangerschap kun je geconfronteerd worden met “oud zeer” of oude patronen waar je graag de oorsprong van wilt achterhalen.

 

Hierdoor is soms heroriëntatie van je leven nodig; je zult je leven anders willen inrichten en organiseren. Vragen als “Wat vind ik belangrijk, waardevol?” of “Waar sta ik voor?”  komen ineens boven.

Zo zorg je ervoor dat je stabiel en sterk een nieuwe levensfase in gaat

De belangrijkste reden om aan bovenstaande aandacht te schenken is dat je vol vertrouwen de bevalling en de nieuwe levensfase in kunt gaan. Begeleiding in deze fase kan fijn zijn. Ik kan je hierbij ondersteuning bieden, zowel als coach, maar ook met mijn ervaring als voormalig verloskundige.

Samen gaan we onderzoeken wat er met je gebeurt tijdens deze fase en  zullen je onzekerheden, angsten of sombere gevoelens positiever en stabieler worden. 

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jou? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@zwangerschapscoaching.com