Vrouwencoaching

1/3
'Het is ongelofelijk hoeveel je in een uur niet kan doen'

Vrouwencoaching

 

Je wilt het gevoel van vrijheid weer eens ervaren?

Je weer eens vrouwelijk en sensueel voelen?

En weer energie genoeg hebben?

Vrouwen beschikken over kracht, flexibiliteit en een rijk gevoelsleven. Er zijn tijden in je leven dat dit wordt overschaduwd door een bepaalde levensfase waar je in zit of de drukte van alle dag. Hierdoor kun je je onzeker voelen, moeite hebben met het maken van de voor jou juiste keuzes en weinig energie meer hebben.

In deze tijd blijkt het vaak moeilijk om als vrouw tijd en ruimte voor jezelf te vinden. Je hebt immers zoveel taken en verantwoordelijkheden. En toch is het zo belangrijk om in je kracht komen en te blijven. Een innerlijke kracht van waaruit je overzicht hebt op je leven.

Er zijn natuurlijk vele oorzaken waardoor je het gevoel hebt dat je energie op is, je het overzicht kwijt bent en/of je  je somber of angstig voelt. Bij mij kun je je verhaal kwijt, is er alle ruimte  jouw gevoel een plekje te geven, krijg je, als je daar behoefte aan hebt,  praktische tips voor jouw situatie en hulp met het vinden van je balans.

Je wordt je bewuster van je gevoelens en verlangens. Je ervaart meer vrijheid om te doen wat jij wilt en belangrijk vindt, hebt intiemer contact met mensen om je heen en meer vertrouwen in jezelf en de toekomst.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jou? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@zwangerschapscoaching.com